onsdag den 12. september 2012

Hvid brownie - blondies

200 gr smør
200gr hvid chokolade
3 æg
175 gr sukker
125 gr Mel
1/4 tsk salt
100 gr valnødder
100 gr hvid chokolade I små stykker

Smelt smør I en gryde, og lad den hvide chokolade smelte I smørret. Pisk æg og sukker sammen og vend Mel og salt I. Vend smør og chokolade I. Tilsæt valnødder og den hakkkede hvide chokolade samt vet lidt appelsinskal. Hæld dejen I en kvadratisk form, og bag ca 28 min ved 180 gr, varmluft. Bag gerne dagen før.

Brownies yummi ones

200 gr mørk chokolade
200 gr smør
125 gr mel
3 æg
265gr sukker
1/2 vanillestang
1/2 tsk salt
150 gr hakket lys chokolade/ hvid chokolade

Varm ovnen op til 180 gr. Varmluft.

Smelt smørret i en gryde, hæld den mørke chokolade I, og lad den smelte.
Pisk Mel, æg, sukker, vanillekorn og salt til en luftig konsistens og tilsæt langsomt smør og chokoladeblandingen under omrøring. Vend til sidst den hvide chokolade I . Hæld dejen I en kvadratisk form på 22 gange 22 cm, foret med bagepapir. Bag I 22 min.
Bag helst dagen før.