fredag den 8. september 2017

Nøddekage med lys chokolade


Ingredienser
• 200 g. margarine
• 200 g. sukker
• 6 æg/opdelt i blommer og hvider
• 60 g. hakkede hasselnødder
• 100 g. fint hakket mørk chokolade
• 125 g. hvedemel
• 2 tsk. bagepulver
Pynt
• 100 g. smør
• 100 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180℃.
Margarine og sukker røres godt sammen. Æggeblommerne tilsættes én ad gangen. Rør nødder og chokolade i dejen. Bland mel og bagepulver og rør det også i dejen.
Æggehviderne piskes stive og vendes roligt i dejen til sidst.
Evt revet appelsinskal
Dejen fyldes i et velsmurt fad og bages på næstnederste rille i 30 min.
Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde og sættes til kort afkøling. Herefter hældes det på kagen og kagen stilles koldt så overtrækket smelte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar