søndag den 11. december 2011

Kødboller i tomatsovs

Kødboller:
500 gr hakket okse/lammekød
2 skiver franskbrød
1 revet løg
1 æg
2 spsk hakket persille
2 spsk olivenolie
salt og peber.

Franskbrødet afskorpes og gennemblødes med vand. Det knuges i hænderne, og smuldres ned i det hakkede kød. Ælt farsen med de andre ingredienser, og form til små kødboller der steges/brunes på en stegepande.

Tomatsovs:
1 stort hakket løg
6 store flåede tomater
2 fed hvidløg
½ tsk tørret basilikum
1 lauerbærblad
salt/peber
persille

Drsy det hakkede løg med salt, lad det trække i 10 min. Herefter skylles løget. Bland det med de andre ingredienser, og lad det koge et par minutter. Læg kødbollerne i tomatsovsen og lad retten simrer i ca 15 min.
Drys med persille og server med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar